fbpx
Право

Росія обіцяє розібратися в питанні українського рибалки

 Прес -служба МЗС Російської Федерації заявила, що питання українського рибалки Олександра Федоровича, який постраждав в інциденті на Азовському морі, буде регулюватися в рамках російського законодавства.

«Дане питання буде вирішуватися в прискореному режимі. Також відзначимо, що воно буде вирішуватися в рамках законодавства Російської Федерації», – повідомляє відомство.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Також російська сторона висловила щире і глибоке співчуття у зв’язку з трагічним випадком, в результаті якого загинуло четверо громадян України.

Нагадаємо, що влітку поточного року катер російських рибалок протаранив баркас, на борту якого знаходилися українці. У ФСБ РФ повідомляють, що зіткнення сталося неподалік від селища Воронцовка. В результаті зіткнення, судно з українцями перекинулося. За попередніми даними, прикордонники наїхали на баркас. Російська сторона повідомляє про те, що риболовецьке судно саме врізалося в прикордонників. Один з рибалок, що знаходилися на риболовецькому судні, залишився живим. В даний момент чоловікові пред’явлені звинувачення.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: