fbpx
Політика

Російські комуністи збирають підписи за відставку уряду

 Комуністична партія Росії продовжує збір підписів за відставку нинішнього уряду держави. Секретар партії Сергій Обухов зазначив, що в даний момент вже зібрано близько 2 мільйонів підписів.

«У даний момент 2 мільйони підписів вже у нас. Всі люди, які підписалися під цим – не довіряють уряду Медведєва», – заявив Сергій Обухов. Також секретар додав, що незабаром в Державну думу буде внесена ініціатива про відставку уряду. Точної дати Обухов не озвучив.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

На дану заяву відреагував віце-спікер Держдуми Сергій Нєвєров: «Парламент є місцем, де відбувається обговорення і прийняття зважених рішень. Ті методи, які збираються запропонувати представники КПРФ не мають нічого спільного ні з нормою ведення політичної дискусії, ні з питаннями, що стосуються демократії».

Відзначимо, що згідно з регламентом, Державна дума повинна розглянути пропозицію про винесення недовіри уряду протягом одного тижня після внесення пропозиції. Зазначимо, що КПРФ не раз представляла публіці причини недовіри уряду.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: