fbpx
Шоу-бізнес

Мадонна виходить заміж за молодого танцюриста?

55-річна співачка Мадонна, схоже, знову зібралася заміж. Цього разу її обранцем став 25-річний танцюрист Брахім Зайбат. Принаймні, так стверджують зарубіжні таблоїди. Роман між Мадонною та Брахімом Зайбатом можна назвати службовим, адже хлопець працює в групі співачки. Але як би там не було, закохані зустрічаються вже два роки. Приховувати стосунки з молодим коханцем Мадонна не збиралася. На думку одного з очевидців роману, складалося таке враження, що співачка готова на весь світ кричати про свої романтичні стосунки і можливе заміжжя. Закохані навіть познайомили один одного зі своїми рідними.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Вона дуже щаслива з Брахімом, хоча її друзі думають, що вона поки не готова до нового шлюбу. Але Мадонна патологічно боїться самотності. Їй подобається, коли поруч є молодий чоловік, адже з ним вона теж відчуває себе більш юною», – повідомляють зарубіжні таблоїди.

Нагадаємо, Мадонна двічі перебувала в офіційному шлюбі – перший раз її обранцем став актор Шон Пенн, другий – знаменитий британський режисер Гай Річі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: