fbpx
Політика

МЗС Єгипту: “Чекаємо Путіна в будь-який час”

 Міністр закордонних справ Єгипту Набіль Фахмі в найближчу неділю, 15 вересня, прибуде до Росії з робочим візитом. Під час ділової поїздки Фахмі має намір передати російському президентові офіційне послання від керівництва Єгипту. Повідомляється, що дане послання є запрошенням Володимира Путіна відвідати Каїр у будь-який відповідний для президента час.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Єгипетська влада має велику зацікавленість прийняти у себе в гостях офіційних осіб з Росії на найвищому рівні. Таких гостей ми готові прийняти в будь-який для них зручний час. Я ще раз підкреслюю, що запрошення президента Росії, а також високопоставлених російських діячів відвідати Єгипет виходить не тільки від офіційних осіб, але і від єгипетського народу», – підкреслив Набіль Фахмі. Також єгипетський політик зазначив, що позиція Російської Федерації викликає симпатію з боку єгипетської громадськості.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що в Єгипті тривають масові акції протесту, в яких беруть участь прихильники і противники скинутого президента країни Мухаммеда Мурсі.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: