fbpx
Політика

Керрі відбув залагоджувати палестино-ізраїльський конфлікт

Державний секретар США Джон Керрі в неділю, 15 вересня, запланував зустріч з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Дана зустріч буде спрямована на мирне врегулювання конфлікту між Ізраїлем і Палестиною. Про майбутню зустріч повідомляє Держдеп США.

«Мета візиту американського політика в Ізраїль – детальне обговорення остаточного статусу переговорів між Ізраїлем і Палестиною. Також політики сфокусуються на обговоренні сирійського питання», – повідомляє прес-секретар Держдепу США Джен Псакі .

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що в середині серпня в Єрусалимі пройшов другий за рахунком раунд переговорів між Палестиною та Ізраїлем , в ході якого вирішувалося питання мирного врегулювання конфлікту. Зустріч пройшла в закритому режимі, відповідно, ніякої інформації про її результати немає. Стало відомо лише те, що обидві сторони прийняли рішення проводити подальші раунди переговорів кожного місяця.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Зазначимо, що перед другим раундом палестино-ізраїльських переговорів з в’язниць Ізраїлю були звільнені 26 палестинців, які були засуджені за терористичну діяльність.

За матеріалами: lb.ua

 

Читайте також: