fbpx
Без категорії

На Міжнародні парламентські ігри до Москви з’їдуться команди з 11 країн

З 20 по 22 вересня в Москві пройдуть щорічні Міжнародні парламентські ігри. В апараті Держдуми майбутній захід називають "унікальним", так як він є "новим словом в історії міжпарламентських відносин".

Перші Міжнародні парламентські ігри відбулися 2009 року. Ініціатором виступив думський комітет з фізичної культури і спорту. За словами організаторів, парламентські ігри – це відмінний майданчик для неформального спілкування, що сприяє зміцненню зв’язків та обміну досвідом. Ну і звичайно ж, не можна не відзначити подібні змагання як ефективну пропаганду спортивного способу життя.

Учасники Міжнародних парламентських ігор – це команди з 11 країн світу. Парламентарії змагатимуться за звання найсильніших у тенісі, настільному тенісі, міні-футболі, бадмінтоні шахах. Кульмінацією заходу стане товариський гала-матч з футболу, в якому візьмуть участь збірна Росії і збірна світу. Цей поєдинок пройде на Красній площі 22 вересня. Збірну Росії виведе на матч капітан – перший віце-спікер Держдуми, президент ДКР, член МОК Олександр Жуков.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: