fbpx
Політика

Олійник вважає ЄС більш перспективним, ніж МС

 Депутат Партії регіонів Володимир Олійник віддає перевагу Європейському союзу, а не співпраці з Росією. Він вважає, что асоціація з Європейськім союзом має більш довгострокові перспективи.

За його словами, з боку Росії в основному звучить лише одна пропозиція – більш дешевий газ. При цьому Олійник звернув увагу на те, що країни Митного союзу не можуть вийти на світовий ринок зі своєю продукцією, і Україна теж не зможе.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Так і працюємо на не реформованих радянських підприємствах. Але далі буде шторм, тому що Росія не буде довго нас кредитувати», – зазначив депутат.

У той же час, Володимир Олійник визнає, що в разі підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом, в перший час Україні буде важко, але потім все зміниться в кращий бік. Він привів у приклад Польщу, де зараз кращі, ніж в Україні, зарплати, пенсії і взагалі стандарти життя.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Олійник додав, что не можна плутати Росію и Москву, оскільки в столиці все насправді добре, а от у самій країні все навпаки погано.

За матеріалами: Ера- FM 

Читайте також: