«У Росії подолали “багаторічний Синдром політичного імунодефіциту демократії”», – Луценко

 Екс -міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, коментуючи результат російського опозиціонера Олексія Навального на виборах мера Москви, заявив,  що в Росії подолали "багаторічний Синдром політичного імунодефіциту демократії". Про це він написав у своєму Facebook.

За його словами, як це часто буває, нахабство, і самовпевненість влади призвели до народження лідера змін. При цьому Луценко вважає, що російській демократії ще належить пройти шлях до свого «Майдану» .

«Виступи Навального ще страждають риторикою "проти" без визначення альтернативного плану "за". У них ще попереду демаркаційна лінія відносини до імперського минулого взагалі і до незалежної України зокрема. Але процес пішов», – написав Юрій Луценко.

Related Post

Як зазначив екс -міністр, приклад успіху кампанії Навального повинен бути повчальним для української опозиції. Він підкреслив, що Навальний довів, наскільки може бути дієвою кампанія єдиного кандидата.

Луценко вважає, що росіянам вдалося знайти адекватну відповідь на питання, як перемагати в умовах тоталітарного режиму.

«Подивіться, як це працює – висунення лідера суспільної довіри плюс створення критичної маси готових до протистояння з режимом людей», – додав він.

Луценко підкреслив, що діє це не в Інтернеті, а в реальності.

Leave a Comment