fbpx
Політика

Євросоюз заплатить Україні $ 30 млрд за асоціацію – Глазьєв

 Радник президента Росії щодо Митного союзу і євразійського простору Сергій Глазьєв стверджує, що Європейський союз пообіцяв українській владі 30 мільярдів доларів за підписання Угоди про асоціацію.

За словами Глазьєва, у Києві він спілкувався з однією дуже поінформованою людиною, яка повідомила, що Україна підпише Угоду про асоціацію цього року. У відповідь на це, Глазьєв сказав своєму співрозмовнику, що це суперечить здоровому глузду і економічним інтересам, так як існуюча в Україні влада в ході виборів обіцяла дружити з Росією, але в підсумку Росія зіткнеться лише з погіршенням торговельного режиму, а Україна від неї відгородиться.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Ти не зрозумів. У них же рахунки за кордоном, у них там будинки, майно, капітали. Знаючі люди їм показали, що ці рахунки відомі. Є така процедура – боротьба з відмиванням незаконно отриманих доходів. Інструменти боротьби з незаконно отриманими доходами будуть щодо українського політичного істеблішменту застосовані на повну», – навів Глазьєв слова співрозмовника.

При цьому радник Путіна все одно спробував пояснити своєму джерелу, що українській владі не вдасться уникнути санкцій й асоціація з Європою не врятує нечистих на руку чиновників від переслідувань Інтерполу.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Після цього, як стверджує Глазьєв, і прозвучало: « Вони цього не розуміють. Плюс їм ще пообіцяли 30 мільярдів доларів».

Підводячи підсумки, Глазьєв сказав, що в такій угоді немає нічого дивного, оскільки це далеко не перший подібний випадок в історії.

За матеріалами: echo.msk.ru

Читайте також: