fbpx
Музика

Девід Боуї і Arcade Fire випустили інтерактивний кліп

Для прем’єри пісні Девіда Боуї і канадської інді-рок-групи Arcade Fire під назвою Reflektor був створений спеціальний інтерактивний сайт justareflector.com. Шанувальники творчості музикантів змогли не тільки послухати нову композицію, але й побачити віртуальну проекцію від канадського режисера Вінсента Моріссета. Щоб насолодитися музикою, потрібно підключити до свого комп’ютера веб -камеру, смартфон або планшет.

Девід Боуї і Arcade Fire вже співпрацювали раніше – вісім років тому вони випустили спільний проект із записом виступу в Нью- Йорку.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Перед тим як надати доступ до синглу в Інтернеті, Arcade Fire влаштували в Монреалі концертну презентацію. Музиканти для анонсу нового треку взяли псевдонім The Reflektors і виступили в невеликому залі під назвою Salsatheque. Вартість квитка становила всього 9 доларів. До слова, група Arcade Fire взагалі благоволить цій цифрі – презентація треку відбулася 9 вересня о 9 годині вечора). Реліз нового альбому Arcade Fire, в який увійде композиція Reflektor, запланований (29 жовтня знову цифра 9).

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Девід Боуї і Arcade Fire випустили інтерактивний кліп (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: