fbpx
Політика

Зарубінський радить судити про політиків за справами, а не за словами

Свої євроінтеграційні прагнення «Партія регіонів» задекларувала вже давно. Причому це були не голослівні фрази, а конкретні наміри: політична асоціація, поглиблена зона вільної торгівлі та безбар’єрний візовий режим. Українці, роблячи свій вибір у 2012 році, чудово це знали і підтримували політичну силу. Про це, зокрема, свідчать результати парламентських виборів – 30 % громадян підтримали «Партію регіонів», а значить і її політику. Тому, переконаний регіонал Олег Зарубінський, журналісти і політики повинні відмовитися від сформованих стереотипів з приводу того, хто що робить, і хто про що заявляє. Адже реальним кроком на шляху України до Європи стало прийняття в 2010 році закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики. Саме цим документом було визначено курс на євроінтеграцію. І саме він продемонстрував, хто з політиків насправді працює, а хто просто кидає слова на вітер.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

«Тоді за цей закон голосував від фракції «Партії регіонів» 171 депутат з 172 , які тоді були. З БЮТ голосували 25 з 155, а з «НУ-НС» – 13 з 72. Це певною мірою відповідь на ті стереотипи , які склалися сьогодні в суспільстві з приводу того, хто що робить, і хто про що заявляє. Тому я вважаю, що потрібно оцінювати результат діяльності, а не те, хто що заявляє чи носить якісь краватки європейського типу», – заявив Олег Зарубінський.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У той же час він відзначив, що починаючи з 2010 року президент, уряд і «Партія регіонів» послідовно реалізують політику щодо євроінтеграції.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: