fbpx
Політика

Проект «Сильніше разом» стартував в Україні

 В Україні стартував проект "Сильніше разом", спрямований на інформування населення про вигоди євроінтеграції.

 Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", презентація проекту пройшла в Києві у присутності голови представництва ЄС в Україні Яна Томбінського, а також послів низки країн ЄС, представників керівництва міністерства закордонних справ України, а також низки громадських організацій, які займаються питаннями євроінтеграції.

 "Девіз нашої інформаційної кампанії – сильніше разом – слід розглядати в Україні як заохочення і запрошення", – повідомив під час презентації цього проекту посол ЄС Я.Томбінський.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Проект включає ряд інформаційних заходів у регіонах України, спрямованих на інформування місцевого населення про євроінтеграцію країни.

 Крім того, календар заходів включає в себе візити представників українських ЗМІ в країни ЄС, а також розробку телепрограм на регіональних українських телеканалах на тему євроінтеграції.

 Фінансування цього проекту включає спільні внески посольств країн-членів ЄС, а також представництво ЄС в Україні.

 "Ми вітаємо початок інформаційної кампанії "Сильніше разом", реалізація якого, безумовно, сприятиме підвищенню рівня поінформованості українських громадян про нинішню діяльність ЄС, а також про основні напрямки співпраці між Україною та ЄС", – повідомив в ході презентації заступник міністра закордонних справ України Андрій Олефіров.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він відзначив важливість роз’яснення наповнення Угоди про асоціацію між Україною і ЄС українським громадянам, а також її вплив на економіку країни.

 Представник МЗС висловив надію, що до цього проекту будуть широко залучені відомі українські політики, а також представники громадських організацій, які мають вплив на формування громадської думки.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: