fbpx
Кінотеатри

Еллен Пейдж знову подалася в кінокомікс

 Зірка фільму «Джуно», актриса Елен Пейдж, не так давно закінчила зніматися у фільмі Брайана Сінгера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», а вже відомо, що вона приступила до переговорів про участь у черговій екранізації коміксу.

 Цього разу обійдеться без супергероїв. Еллен Пейдж придивляється до проекту під назвою «Королева і країна», в якому їй належить зіграти агента британської розвідки. Наскільки відомо, автор даного коміксу склав історію під враженням телесеріалу «Громило», який транслювали в кінці 1970 -х.

 Комікс розповідає історію спецагента MI -6 Тари Чейс. Вона намагається зупинити терориста навіть після того, як була розкрита її особистість, внаслідок чого вона зіткнулася з «демонами» свого минулого.

 Востаннє Еллен Пейдж з’являлася на екранах у фільмі Вуді Аллена – «Римські канікули». Взимку вона також заявила про те, що хоче спробувати себе в режисурі і вже навіть підібрала собі проект. Актриса зніматиме комедійну стрічку під назвою «Міс Стівенс», що розповідає про вчительку, яка супроводжує групу школярів на конкурс аматорських театрів.

Читайте також: