fbpx
Спорт

Стіверн готовий зустрітися з Віталієм Кличком на рингу в Києві

 Офіційний претендент на чемпіонський пояс за версією WBC в суперважкій вазі, яким володіє Віталій Кличко, канадець Бермейн Стіверн готовий битися на будь-якій арені з українським боксером. Про це заявив тренер Стіверна – Каміль Естефан.

 При цьому наставник канадця зізнався, що розуміє, чому Віталій Кличко затягує з боєм і не засуджує його за це.

 Слід нагадати, що торги по бою Стіверн-Кличко відкладалися вже тричі і в кінцевому підсумку Віталій Кличко заявив про травму руки, після чого керівництво WBC пішло йому назустріч, погодившись відкласти бій до наступного року.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За словами Естефана, Стіверн є відмінним боксером, який готовий битися з кращими представниками суперважкого дивізіону, однак йому шкода, що Віталій Кличко уникає цього поєдинку. Естефан підкреслив, що вони готові зустрітися з Кличком як у Києві, так і в Німеччині.

 «Ми б, звичайно, хотіли зробити це в Монреалі, але заради повернення пояса до Північної Америки готові піти на будь-яку пропозицію», – додав тренер Стіверна.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Також нагадаємо, що днями стало відомо, що Віталій Кличко проведе свій прощальний поєдинок, перед тим як залишить бокс. Передбачається, що це відбудеться в 2014 році.

 За матеріалами: gorodokboxing.com

Читайте також: