fbpx
Політика

Губернатори повинні розуміти всю відповідальність, покладену на них – Путін

 Президент Російської Федерації Володимир Путін визнав, що робота в політичному полі стала значно складнішою. Саме тому новообраним губернаторам потрібно усвідомити всю відповідальність, яку на них поклали. Про це голова російської держави повідомив сьогодні, 10 вересня, на зустрічі з головами регіонів, яких народ обрав в єдиний день голосування в країні.

 «Я закликаю вас до того, щоб ви будували відносини не тільки зі своїми прихильниками, а також і зі своїми опонентами. Я впевнений, що в їхніх програмах є щось цінне, що згодилося б у спільній роботі», – заявив президент Росії.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Також Володимир Путін закликав голів десяти регіонів не тільки «вітати і поплескувати один одного по плечу, а й розуміти, яка на них покладена відповідальність.

 «Вам необхідно не тільки вітати один одного і поплескувати по плечах, вам необхідно в першу чергу зрозуміти, яка на вас лягла відповідальність. Відповідальність за долі людей. Я вважаю, ви відчули, що робота в політичному полі стала значно складнішою, вона стала конкурентною», – додав президент.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За матеріалами: russian.rt.com

Читайте також: