fbpx
Політика

У Москві почалися вибори градоначальника

Підійшла до фінального завершення виборча гонка за пост столичного градоначальника, і в неділю восьмого вересня, 12-мільйонна Москва вперше за останні десять років буде вибирати свого мера. З ранку в російській столиці відкрилися виборчі дільниці, в бюлетені для голосування внесені прізвища шести зареєстрованих кандидатів на цей пост.

Ними стали – представник ЛДПР Михайло Дегтярьов, голова "Справедливої ​​Росії" Микола Левич, перший заступник глави ЦК КПРФ Іван Мельников, голова партії "Яблуко" Сергій Мітрохін, Олексій Навальний від партії РПР – Парнас і кандидат – самовисуванець, тимчасово виконуючий обов’язки мера столиці Сергій Собянін.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як повідомили в московському виборчкомі, всього в столиці зареєстровано 7 176 568 виборців, які зможуть до 20:00 проголосувати на 3397 виборчих дільницях. За виборами мера Москви крім спостерігачів від партій, стежитимуть 39 членів міської Громадської палати, яким Мосміськвиборчком видав офіційні посвідчення спостерігачів, а також численні представники ЗМІ.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім вибору мера, жителям столиці в Єдиний день голосування належить обрати і депутатів до рад муніципальних утворень на територіях Новомосковського та Троїцького адміністративних округів.

У Москві почалися вибори градоначальника (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: