fbpx
Політика

Грандіозний феєрверк завершив святкування дня міста в Москві

Перший святковий день на честь 866-річчя заснування столиці Росії завершився грандіозними феєрверками, освітившими нічне московське небо у всіх округах міста. Всього було дано понад 30 тисяч залпів у дванадцяти округах Москви.

У кожному окрузі феєрверк скрізь був абсолютно різний, і як здалося москвичам, найбільш барвистим, так як не чиновники, а вони самі вибирали, яким він має бути – для цього було влаштовано голосування в Інтернеті.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Салюти на всіх майданчиках прогриміли одночасно і супроводжувалися музикою. Барвисте шоу в небі над Москвою тривало десять хвилин і залишило у городян масу позитивних емоцій.

До речі, всі хто не зміг побачити святковий салют, можуть виправити упущення, тому що барвисте видовище в небі над російською столицею буде організовано і в недільний вечір. Феєрверки будуть запускати на Поклонній горі, а піротехнічне шоу «Більше світла» розпочнеться в 21 :15. Цим заходом завершиться Московський міжнародний фестиваль феєрверків, який йшов у столиці з початку літа.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Грандіозний феєрверк завершив святкування дня міста в Москві (відео):

За матеріалами: mir24.tv

Читайте також: