fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Донецький кастинг (випуск від 7.09.2013)

Донецький кастинг популярного шоу України «Х -фактор -4» запам’ятається глядачам не тільки яскравими виступами конкурсантів, але і їх ураженнями, сміливими витівками. Не обійшлося цього разу і без пригод. Хтось невдало пожартував, що павільйон, в якому проходив кастинг, замінований, і на деякий час всім довелося залишити приміщення. Благо, все обійшлося, і конкурс продовжився. Але на цьому всі непорозуміння не закінчилися – судді проекту «Х -фактор -4» Ігор Кондратюк та Серьога ледь не побилися, відстоюючи кожен свою думку з приводу одного з учасників.

Географія проекту «Х -фактор -4» продовжує розширюватися. У попередньому випуску, нагадаємо, підкорювати Україну приїхав уродженець Китаю Чжан Юйфен Венджун. А на сцену донецького кастингу вийшла справжня африканська королева краси Емубоса Блессинг. Щоправда, спів дівчини не вразив суддів, і вони відправили її додому. Залишив донецький кастинг ні з чим і Володимир Сотников, учень мами фіналіста першого сезону шоу «Х -фактор» Олександра Кривошапка. Якщо у людини немає таланту до співу, то уроки з вокалу знайти його ніяк не допоможуть – у цьому переконалися не тільки судді, а й самі глядачі.

Та не одними невдачами запам’ятається глядачам кастинг у Донецьку. Були серед конкурсантів і ті, хто підкорював суддівську четвірку з першого разу. Наприклад, зал аплодував стоячи Євгенії Безуглій, яка виконала пісню з репертуару Лари Фабіан. А Сергій Сосєдов не побоявся заявити, що дівчина співає навіть краще за оригінал. Підкорила суддівську четвірку і дівчинка, справжній ангел – Тетяна Калініченко, яка свій виступ присвятила мамі. Пройшли в тренувальний табір подруги Аліна Дзендзик і Аліса Новожилова, Тетяна Сидякіна, Аскольд Гаврилюк та багато інших.

Читайте також: