fbpx
Політика

Санкції проти Ірану будуть розширені – Казначейство США

 У Казначействі США прийняли рішення про розширення санкцій проти Ірану, додавши до «чорного списку» компанії, які були залучені на допомогу іранському уряду у продажі нафти в обхід ембарго. Зовсім недавно з боку американського Казначейства у бік Ірану надійшли звинувачення у використанні підставних компаній, бізнесменів і фінансових інститутів.

 У США повідомили, що жорсткіші санкції будуть націлені проти мережі іранського бізнесмена і власника компанії Sima General Trading Сейеда Сейєда. Також розширені санкції торкнуться і представників Національної нафтової компанії Ірану в Європі.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Зазначимо, що раніше США оголосили про санкції, які були спрямовані проти Sima General, як частини мережі підставних організацій іранського уряду, які використовувалися для обходу санкцій в рамках схеми. Тоді було з’ясовано, що в даних махінаціях брав участь грецький бізнесмен.

 Додамо, що США ухвалили рішення продовжити на шість місяців звільнення від виконання санкцій, які спрямовані проти Японії, Ірану та ще 10 країн-членів Європейського союзу.

Читайте також:  На Закарпатті московські попи відкрито працюють на рф та підривають обороноздатність держави

 За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: