fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Моряків з України, яких тримали в полоні, лякали і ставили на коліна

 В аеропорту «Борисполя» вчора, 6 вересня, зустрічали моряків судна «Етель», які провели в полоні в Лівії півтора місяця. Наймолодшому з них всього лише 21 рік. Після прибуття до Києва, більшість з моряків вирушило в рідне місто – Одесу. Нагадаємо, що українські моряки були взяті в полон через те, що йорданські підприємці два рази продали велику партію автомобілів. В результаті чого, замість Бенгазі автомобілі були доставлені в Іллічівськ, а моряки стали заручниками бізнесменів з Лівії. Прибувши в Україну, колишні полонені повідомили, як вони опинилися заручниками.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Перед нами почали розмахувати кулеметом збройні нальотчики. Вони говорили арабською, після чого почали показувати нам якісь плакати арабською мовою. Трьох з нас вони ставили на коліна і до голови приставляли автомати. Чого вони хотіли – ми не розуміли. Вже через кілька днів, ситуація стабілізувалася», – повідомляє один з моряків.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Цей рейс був для мене першим. Так би мовити – бойове хрещення. Скажу одне, що роботу в морі навіть після такого випадку залишати не буду", – заявив наймолодший екс – бранець.

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: