fbpx
Політика

Мадонна: «Сполучені Штати, відчепіться від Сирії!»

 Скандальна американська співачка Мадонна, яка давно славилася своєю активною громадянською позицією, обурена можливим вторгненням армії США до Сирії.

 У своєму Instagram поп-зірка закликала владу Сполучених Штатів триматися подалі від країни, очолюваної Башаром Асадом. Як повідомив портал INS, Мадонна виклала в Instagram фото намальованого від руки плаката з написом: "Сполучені Штати, відчепіться від Сирії! Заради всього людства!" і напередодні дана фотографія викликала схвалення більш ніж у 28 тисяч передплатників Мадонни.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як відомо, Мадонна, яка є найвисокооплачуванішою знаменитістю за версією журналу Forbes, стала далеко не єдиною світовою зіркою, яка виступила проти військової кампанії Америки в Сирії. Раніше свою підтримку Сирії відкрито висловив Новак Джокович, перша ракетка світу. Сербський тенісист, свого часу пережив бомбардування Белграда військами НАТО, назвав війну найстрашнішою річчю для людства.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Відповідно до недавнього дослідження, вже понад 605 тисяч користувачів соцмереж з різних країн засудили можливе втручання американців у справи жителів Близького Сходу.

Мадонна: «Сполучені Штати, тримайтесь подалі від Сирії!» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: