fbpx
Політика

Росія втрачає Україну як зону експансії – Богословська

 Російська Федерація втрачає Україну як зону експансії, але не втрачає офіційний Київ в якості можливого партнера і друга. Про це в ефірі на телеканалі «Інтер» заявила народний депутат України від «Партії регіонів» Інна Богословська. За її словами, нехай Кремль спочатку подивиться газовий контракт, щоб довести Києву, що Росія для України друг, а не ворог. Між Росією і Україною найбільший морський і сухопутний кордон, у країн «величезні кровні зв’язки».

 «Ми повинні пережити цей час ускладнення відносин і вийти на новий рівень нормальних, партнерських і дружніх відносин», – впевнена політик.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Інна Богословська вважає, що ще один виклик для Росії пов’язаний з війною в Сирії. «Тому що в Сирії знаходиться остання військова база тієї військової імперії, яка називалася Радянський Союз», – заявила «регіоналка». Богословська вважає, що в Сирії знаходиться одна з останніх військових баз, яка дозволяє Російської Федерації називати себе великою імперією. «Такий збіг у часі 2 – х втрат – втрати України як можливої ​​країни для розширення Митного союзу і нового розвитку Росії, а також втрата Сирії, останньої великої військово – морської бази Росії за кордоном, – це дуже серйозні випробування», – міркує політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Богословська додала, що існує велика різниця між тим, що сьогодні пропонує Україні Росія і тим, що пропонує Євросоюз. «Росія заявляє: ви повинні вступити в Митний союз сьогодні і зараз. Це означає, що Україна, яка давно мріяла про незалежність, повинна передати до Митного союзу фактично всі суверенні права в економічній сфері. Саме тому зараз болісно сприймається те, що Україна відповідає: почекайте, ми не розуміємо, що таке стандарти Митного союзу, але дуже добре розуміємо, що таке стандарти ЄС», – підсумувала Богословська.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: