fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Екс-президент Криму стверджує, що міліціонери побили його сина

 За словами колишнього президента Криму Юрія Мєшкова, напередодні ввечері в Сімферополі міліціонери побили його сина Максима. Сам екс-голова Криму характеризує стан потерпілого як важкий, проте ніяких доказів своїх слів не наводить. Мєшков-старший вважає, що у подіях винні співробітники правоохоронних органів, а даний інцидент, на його думку, не що інше, як помста за політичну діяльність.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Версія Юрія Мєшкова полягає в наступному: міліціонери на вулиці несхвально відгукувалися про екс-президента Криму, Максим Мєшков, гуляючи неподалік із собакою, почув ці слова і заступився за свого батька, за що був побитий. За словами Мєшкова-старшого, один із співробітників правоохоронних органів був у цивільному, а решта – у форменому одязі.

 У міліції заяву колишнього президента Криму поки ніяк не прокоментували. Причиною нападу, на думку Юрія Мєшкова, є опублікований ним напередодні лист до голови Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу, в якому екс – президент Криму просить ЄС не підписувати з Україною Угоду про асоціацію, тому що в країні систематично порушуються права людини.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: