fbpx
Новини світу

ЗМІ: в Ірані і Лівії готуються до можливого військового вторгнення в Сирію

 Можлива військова операція країн Заходу в Сирії може не обмежитися лише сирійською територією. Раніше в ЗМІ наводилися слова головкому іранського Корпусу вартових ісламської революції Мухаммеда – Алі Джафарі, який заявив, що «удар по Сирії буде означати негайне знищення Ізраїлю». А член іранського парламенту Мансур Хакікатпур не виключив можливості атаки на Ізраїль, якщо Сполучені Штати все-таки зважаться завдати удару по Сирії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Сьогодні ЗМІ з посиланням на ліванську газету The Daily Star повідомляють, що ліванська терористична організація «Хезболла», урядові війська Сирії та іранський режим нібито створили єдиний центр управління операціями, метою яких буде контрудар у разі військового втручання ззовні в сирійський конфлікт.

 Повідомляється, що «Хезболла» оголосила про початок масштабної мобілізації. Також повідомляється, що сирійські збройні сили підготували список, в якому позначені потенційні мішені. Об’єкти, включені в цей список, знаходяться на території Ізраїлю. Крім того, до списку потенційних мішеней включені розташовані в Туреччині та арабських країнах американські бази.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: