fbpx
Політика

Депутати Держдуми не будуть обговорювати з конгресменами ситуацію в Сирії

За словами голови Державної Думи РФ Сергія Наришкіна, російські депутати не поїдуть до США обговорювати з конгресменами сирійську проблему, через відмову останніх.

"Небажання вислухати аргументи на міжпарламентському рівні свідчать про те , що наші американські партнери самі розуміють всю слабкість власної позиції і, в тому числі, це характеризує їх ставлення до норм міжнародного права", – прокоментував те, що відбувається Наришкін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Спікер Держдуми РФ відзначив той факт, що Вашингтон, який вважає себе вправі вершити долі інших країн і нехтувати думкою членів Радбезу ООН, є "вкрай небезпечним" для всього світу.

"Найважливіші питання, щодо безпеки цілих регіонів світу, США звикли вважати своєю внутрішньою справою", – зауважив глава нижньої палати ГД РФ.

Нагадаємо, Сергій Наришкін і голова Ради Федерації Валентина Матвієнко запропонували американським сенаторам зустрітися, щоб обговорити сирійську проблему, проте, ні спікер палати представників республіканець Джон Бейнер, ні лідер демократичної більшості в сенаті конгресу США Геррі Рід не захотіли зустрітися зі своїми російськими колегами і відмовилися від діалогу .

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Депутати Держдуми не будуть обговорювати з конгресменами ситуацію в Сирії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: