fbpx
Політика

Вибори в Росії. Сьогодні настав “день тиші”

 Сьогодні, 7 вересня, в Росії настав «день тиші» перед Єдиним днем голосування. По всій території Росії вводиться заборона на поширення різних матеріалів агітації, у тому числі матеріалів, які розташовані в друкованих ЗМІ. Завтра, 8 вересня, в Росії пройдуть вибори в органи влади місцевого та регіонального рівнів.

 Першими з росіян проголосують жителі Камчатки і Чукотки. Завершиться виборчий процес о 21:00 мск 8 вересня в Калінінградській області. Зазначимо, що прямі вибори мера перший раз за останні роки відбудуться в Москві. Цікаво, що вибори пройдуть не на всій території держави: у Санкт -Петербурзі, Інгушетії і Кабардино – Балкарській республіці жителі залишаться без виборів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Що стосується виборів у Москві, то вони відбудуться в єдиний день голосування – 8 вересня 2013 року. У виборах у мери Москви візьмуть участь Сергій Собянін, Олексій Навальний, Іван Мельников, Михайло Дегтярьов, Микола Левич і Сергій Мітрохін. За останніми прогнозами ВЦВГД на виборах у мери Москви переможе Сергій Собянін, який в даний момент є виконуючим обов’язки мера.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: rbcdaily.ru

Читайте також: