fbpx
Політика

У Москві в спорткомплексі “Олімпійський” пройшов мітинг-концерт на підтримку кандидата в мери Москви Сергія Собяніна

 У прес-службі московських правоохоронних органів повідомили, що мітинг-концерт на підтримку кандидата в мери Москви Сергія Собяніна, що пройшов напередодні у спорткомплексі "Олімпійський" , зібрав сьогодні 27 тисяч осіб.

 "Захід на підтримку кандидата в мери Москви Сергія Собяніна завершилося без пригод. У ньому взяли участь понад 27 тисяч осіб", – сказали в прес -службі. У главку попутно нагадали, що на всіх чотирьох мітингах, що проходили в російській столиці, порядок забезпечували 2,5 тисячі співробітників поліції.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 У ході заходу на свою підтримку, кандидат у мери Москви Сергій Собянін привітав і подякував сьогодні городянам, які, незважаючи на дощ і холодну погоду, прийшли на мітинг- концерт, в якому брали участь Вікторія Дайнеко, хор Турецького, група "Любе", Надія Бабкіна, Денис Майданів, Георгій Лепс та інші виконавці.

 "Є таке чудове гасло – повернемо Москву москвичам. Ви зробили це. Москвичі самі обирають свою владу в місті, москвичі обирають самі мера міста, москвичі гідні цього"​​, – сказав Собянін і додав, що в місті проводяться "відкриті, чесні, справедливі і конкурентні вибори".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

У Москві в спорткомплексі "Олімпійський" пройшов мітинг-концерт на підтримку кандидата в мери Москви Сергія Собяніна (відео):

За матеріалами: m24.ru

Читайте також: