fbpx
Політика

Янукович: Партія регіонів обміняється досвідом з Компартією Китаю для поліпшення партійної дисципліни

Одним з важливих напрямків взаємовідносин між державами, вважає президент України Віктор Янукович, є розвиток міжпартійних зв’язків, які закладають надійний фундамент для поглиблення стратегічного партнерства. У цьому контексті Партія регіонів має намір обмінятися досвідом з Комуністичною партією Китаю. Основна мета – почути один одного та обмінятися досвідом у питаннях поліпшення партійної дисципліни і проведення внутрішніх державних реформ. Про це президент України Віктор Янукович заявив у ході зустрічі з членом постійного комітету політбюро центрального комітету Комуністичної партії Китаю, членом секретаріату центрального комітету Комуністичної партії Китаю Лю Юньшанем.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Глава української держави підкреслив, що договір про співпрацю між Партією регіонів і Комуністичною партією Китаю, підписаний в кінці 2011 року, став основою для подальшого активного розвитку міжпартійних контактів. Деталі співпраці між партіями Лю Юньшань має намір обговорити сьогодні на зустрічі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: