fbpx
Політика

Турчинов назвав провокацією справу Наливайченка

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Турчинов вважає, що відкриття кримінального провадження щодо депутата Наливайченка є провокацією напередодні підписання асоціації з Євросоюзом. Про це повідомила прес -служба «Батьківщини».

За його словами, все це робиться для тог , щоб відвернути увагу громадськості від колосальної кількості депутатів і чиновників, які, насправді, працюють на Росію і намагаються перешкодити євроінтеграції України.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він сумнівається в тому, що Наливайченко міг запрошувати в будівлю Служби безпеки іноземних агентів, оскільки в наш час, всі резиденти зовнішніх розвідок – офіційні посадові особи.

«Коли не ведеться військових дій і агресивної політики проти іншої держави, ми, за міжнародними правилами, повинні повідомляти країні, коли представник зовнішньої розвідки їде працювати на територію іншої країни», – уточнив депутат.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Олександр Турчинов підкреслив, що це стосується і ЦРУ, яке представляє свого співробітника Службі безпеки України.

Читайте також: