fbpx
Шоу-бізнес

Еріка вразила шанувальників новим татуюванням

 Популярна українська співачка Еріка не перестає дивувати своїх шанувальників.

Так, нещодавно Еріка вразила шанувальників її таланту різкою зміною іміджу, несподівано перетворившись назад в брюнетку, незважаючи на тривале перебування в образі блондинки. Ну а вчора з’явилася інформація про те, що Еріка відвідала тату-салон.

Нове татуювання Еріки стала буквально шоком для її шанувальників, адже співачка вибрала не крихітний малюнок на непомітному місці, а величезний напис на своїй витонченій ручці. Поки що Еріка не пояснила символічність і сенс напису англійською «My angels guard me», проте вже зовсім скоро є шанс отримати хоч якісь коментарі Еріки щодо цього.

Нагадуємо, що Еріка – українська естрадна співачка, справжнє ім’я якої Анастасія Олександрівна Кочетова. Дівчина, якій всього 24 роки, отримала популярність завдяки участі в шоу «Фабрика зiрок- 3», в якому вона вийшла у фінал. Також Еріка приймала участь у шоу «Фабрика. Суперфiнал», де завоювала звання срібної переможниці. Крім усього іншого, Еріка стала українським голосом Джувел ( персонаж мультфільму «Ріо»).

Фото: соцмережі

Читайте також: