fbpx
Політика

Київська влада розповіла, коли у жителів міста з’явиться гаряча вода

 Київські комунальники повідомили про свою готовність до нового опалювального сезону. Міська влада зобов’язала комунальників забезпечити всіх жителів міста гарячою водою до 1 жовтня.

 «Наш обов’язок – нормально зустріти зиму і забезпечити нашим громадянам надійний опалювальний сезон. Зазначимо, що протягом поточного року в «Київенерго» планують спрямувати на розвиток теплового блоку суму розміром 270 мільйонів гривень, з яких велика частина піде на заміну мереж», – підкреслив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко на засіданні штабу з підготовки міського господарства до опалювального періоду.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 У даний момент до настання холодів готові 462 школи, 478 дитячих садів, 183 лікарні, 19 об’єктів культури і 10 об’єктів соціальної культури. Також в КМДА зазначили, що до нового опалювального сезону готові понад 11 тисяч житлових будинків столиці.

 Роботи з відновлення опалення сходових клітин тривають. Ремонтниками замінюється ізоляція трубопроводів центрального гарячого водопостачання. На даний момент випробувані всі 52 теплові магістралі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: