fbpx
Політика

Ян Томбінський висловив задоволеність роботою українських парламентарів

 Посол Європейського Союзу Ян Томбінський повідомив, що задоволений роботою українських парламентарів у перший тиждень у Верховній Раді. Також політика задовольнила динаміку прийняття законів, пов’язаних з євроінтеграцією держави.

 «Партія Регіонів, «УДАР», «Свобода», «Батьківщина» продемонстрували свою рішучість у прийнятті необхідних законів і в проведенні реформи. Всі вони показали прагнення до підписання Угоди про асоціацію з ЄС», – виділив політик.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Був зроблений дуже важливий крок у напрямку підписання Угоди про асоціацію. Однак зазначу, що для цього найближчим часом необхідно зберігати таку ж мобілізацію, яка є необхідною для завершення решти робіт», – додав Ян Томбінський.

 Відзначимо, раніше Володимир Рибак заявив, що українська сторона готова виконати всі свої зобов’язання перед Європейським Союзом. Також він висловив готовність України прийняти євроінтеграційні закони. На думку Рибака, одними з найважливіших законів є законопроекти про прокуратуру, виборче законодавство та судоустрій.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: