fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Втеча Мельника. Справу міліціонерів, які допустили втечу екс-ректора Податкової академії, передано до суду

 Прокуратура Київської області завершила досудове слідство у кримінальному провадженні щодо двох правоохоронців, халатність яких дозволила колишньому ректору Національного університету Державної податкової служби Петру Мельнику сховатися з-під домашнього арешту, і передала обвинувачульний акт до суду.

 Як повідомляє в п’ятницю прес-служба прокуратури Київської області, досудове слідство встановило, що обвинувачені неналежним чином поставилися до виконання своїх службових обов’язків щодо контролю за поведінкою П.Мельника, якому було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зокрема, вони проігнорували тривожні сигнали електронного засобу контролю – браслета, який був надітий на екс – ректора.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 В результаті недбалого ставлення працівників внутрішніх справ до своїх обов’язків П.Мельник позбувся електронного браслета і самовільно залишив місце проживання.

 Обвинуваченим міліціонерам загрожує позбавлення волі строком від 2 до 5 років, підкреслили в прес – службі.

 Як повідомлялося, екс – ректор був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабаря розміром 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій вуз.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: