fbpx
Політика

Партія регіонів і президент обговорювали на зустрічі євроінтеграцію – Єфремов

 Вчора, 4 вересня, відбулася зустріч президента України Віктора Януковича з представниками Партії регіонів. Як повідомив лідер цієї політичної сили Олександр Єфремов, більшу частину часу вони обговорювали євроінтеграцію України.

 За його словами, під час спілкування Віктор Янукович окреслив коло законопроектів, над якими необхідно працювати парламентаріям і які повинні бути прийняті до саміту у Вільнюсі.

 «Тому що вони потрібні для поліпшення стану справ у бізнесі, для боротьби з корупцією, рішення євроінтеграційних питань, для вирішення питань, які існують сьогодні в правоохоронних органах. Ці законопроекти дійсно потрібні нашій державі», – зазначив Єфремов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Також він повідомив, що голова держави розповів про зовнішньополітичну і внутрішньополітичну ситуацію в Україні, звернувши при цьому увагу на важливість євроінтеграції. За словами Єфремова, Віктор Янукович звернув увагу і на необхідність підвищення рівня життя громадян, до чого прагнуть всі країни світу. Крім того, голова держави висловився проти конфлікту з Росією, нагадавши, що вона є ключовим торговим партнером України.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Ось про що йшлося, про що говорив президент, і що, власне кажучи, розділили всі депутати фракції», – додав лідер Партії регіонів.

Читайте також: