fbpx
Право

У Таїланді почав роботу суд, створений для розгляду скарг від туристів

 Стало відомо, що в одному з найпопулярніших для туристів міст Таїланду – Паттайя – було відкрито спеціальне відділення суду, в якому будуть розглядати справи, пов’язані з обманом туристів. Про це сьогодні, 5 вересня, заявив міністр туризму і спорту Таїланду Сомсака Пурісісак.

 «Дане відділення суду буде розглядати невеликі за значимістю та обсягом претензії. Наприклад, тут будуть розглядати справи про обман туристів або про навмисне завищення цін на продукти та послуги. Найпримітніше, що дані справи будуть розглядатися протягом одного дня, а не протягом місяця, як це було раніше», – повідомив міністр. Також він додав, що в даному суді розглядатимуть як цивільні, так і кримінальні справи.

 У міністерстві заявили, що подібні відділення суду будуть відкриті і на інших популярних курортах: Пхукеті і Чиангмає. Зазначимо, що на початку літа в країні були створені спеціальні ділянки щодо «антитуристичної» злочинності. На думку міністерства, створення спеціальних судів набагато знизить рівень злочинності проти туристів.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: