fbpx
Право

У Києві за хабар до п’яти років позбавлення волі засудили правоохоронця

 Сьогодні, 5 вересня, Шевченківський суд Києва виніс вирок співробітнику міліції, який попався на отриманні хабара розміром1500 доларів.

 За рішенням суду чоловік пробуде за гратами найближчі п’ять років. За матеріалами справи, співробітник правоохоронних органів у ході розслідування крадіжки мобільного телефону зажадав хабаря за непритягнення до кримінальної відповідальності мешканки Києва, яку і підозрювали у скоєнні даного злочину.

 «У службовому кабінеті брат підозрюваної передав співробітникові правоохоронних органів 1500 доларів, які міліціонер попросив покласти в сейф. Після чого хабарника вдалося затримати», – повідомляє столична прокуратура.

 Крім п’яти років позбавлення волі, міліціонер позбувся і свого майна. Також суд ухвалив рішення про те, що в найближчі два роки він не зможе обіймати посади в правоохоронних органах і органах влади.

 Нагадаємо, що в Україні даний випадок не єдиний у своєму роді. На початку місяця в Тернополі був затриманий начальник міської міліції, який також підозрюється в отриманні хабаря. Сума хабаря становила 2000 євро.

 За матеріалами : korrespondent.net

Читайте також: