fbpx
Політика

Депутати стурбовані ситуацією з Митним союзом – Горохів

 Народний депутат України від Партії регіонів Сергій Горохов повідомив, що незважаючи на те, що зараз парламентарі найбільше зосереджені на ухваленні євроінтеграційних законопроектів, багатьох також хвилюють і відносини між Україною та Митним союзом. Він зазначив, що в першу чергу стурбовані депутати, обрані в східних і південних областях України, оскільки саме вони займаються збутом своєї продукції в євразійський простір.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, він не знає, як буде розвиватися ситуація після вступу України до Євросоюзу, але все ж вважає, що говорити про торгову війну з Росією не варто, оскільки від цього постраждають обидві сторони.

 «Взагалі країни, які входять до СОТ, повинні співпрацювати відкрито. І ми до цього прийдемо завдяки цивілізованому спілкуванню», – повідомив депутат.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Сергій Горохов вважає, що врегулювати торговельні відносини з Росією та іншими країнами Митного союзу буде можливо після того, як вирішиться питання поставок українських товарів на територію євразійського простору.

Читайте також: