fbpx
Новини світу

Геннадій Онищенко припустив, що документи по Roshen Україна відправила по «чумацькому шляху, коли на волах везли сіль»

 Після виникнення проблем з поставками на територію Російської Федерації продукції української компанії Roshen, в ЗМІ раз у раз з’являються цікаві заяви, що звучать з обох сторін конфлікту. Так, голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко в черговий раз заявив, що російська сторона не отримала від України документів, що свідчать про якість цукерок Roshen.

 Відзначається, що ці документи є однією зі складових узгоджених заходів щодо відкриття доступу на російський ринок продукції української компанії. Геннадій Онищенко , слова якого сьогодні наводять ЗМІ, припустив, що українська сторона відправила необхідні документи по «Чумацькому шляху, коли на волах везли сіль» і через це документи в Росію йдуть так довго. Керівник Росспоживнагляду підкреслив, що після отримання від України всіх необхідних документів, вони будуть вивчені. «Даємо документарну оцінку і потім ми направляємо своїх фахівців», – зазначив Геннадій Онищенко.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Нагадаємо, що заборона на поставки в Росію продукції корпорації Roshen був введений Роспотребнадзором ще 29 липня. Причиною такого рішення російської сторони є виявлення в продукції Roshen бензапирена .

 Зазначимо , що в ряді країн колишнього СРСР продукція Roshen вже була перевірена, і, як повідомлялося раніше, Молдова, Казахстан, Таджикистан, Киргизія та Узбекистан не виявили в продукції українського виробника порушень.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: