fbpx
Музика

Едді Мерфі готує новий альбом

Американський актор Едді Мерфі в черговий раз заявив про себе як талановитий співак, записавши композицію в стилі реггі у дуеті з репером Снупом Доггом. Мерфі не тільки виконує пісню під назвою Red Light , але і сам грає на гітарі. Новий хіт увійде в черговий альбом Мерфі «9», прем’єра збірника запланована на 9 вересня.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Едді Мерфі давно захоплюється музикою, він вже випустив кілька студійних збірок. Усього його дискографія налічує 5 альбомів, щоправда, останній з них вийшов 10 років тому.

Едді Мерфі знявся майже в п’ятдесяти картинах, в основному, комедійних. Найбільшу популярність акторові принесли такі фільми, як «Поліцейський з Беверлі -Хіллз», «Помінятися місцями», «Бумеранг», «Божевільний професор», «Святоша», «Доктор Дуліттл», «Знайомтеся: Дейв», «Пригоди Плуто Неша», «Поїздка до Америки», «Прийоми Норбіта», «Дівчата мрії», «Особняк з привидами», «Як обікрасти хмарочос» та інші. У 2007 році Еддлі Мерфі став володарем премії «Оскар» за виконання кращої ролі другого плану, чимало в його послужному списку й інших престижних нагород.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Едді Мерфі. Red Light (аудіо):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: