Томенко порівняв євроінтеграцію та МС з ВНЗ та армією

 Депутат фракції «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що зараз немає ніяких дискусій про Європейський союз і Митний союз – головне питання в тому, чи залишиться Україна незалежною державою.

За його словами, вибір між Євросоюзом та Митним союзом – як вибір між ВНЗ та армією.

«Якщо в перший не вступиш, то в другу заберуть», – зазначив депутат.

Сам же Томенко вважає за краще триматися подалі від так званої «армії», так як відгуки інших членів Митного союзу про його ефективність залишають бажати кращого.

Related Post

Микола Томенко заявив, що якщо в парламенті є люди, які вважають за краще захищати інтереси іншої країни та іншого президента, і які навіть не вважають українців окремим народом, то їм слід створити власну фракцію і назвати її Фракцією Володимир Путіна «Російський вибір».

При цьому він підкреслив, що неприпустимо, щоб в українському парламенті хтось захищав інтереси іншої держави.

«Не існує братніх народів або братніх держав. Є країни, які захищають національні інтереси і країни, які не здатні це робити», – зазначив опозиціонер.

На його думку, Росія належить до перших, тоді як Україна ще не навчилася захищати себе. Тому Томенко вважає, що необхідно перевести всі дискусії про Європейський союз і Митний союз в площину захисту українського народу і країни в цілому.

Leave a Comment