fbpx
Політика

Томенко порівняв євроінтеграцію та МС з ВНЗ та армією

 Депутат фракції «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що зараз немає ніяких дискусій про Європейський союз і Митний союз – головне питання в тому, чи залишиться Україна незалежною державою.

За його словами, вибір між Євросоюзом та Митним союзом – як вибір між ВНЗ та армією.

«Якщо в перший не вступиш, то в другу заберуть», – зазначив депутат.

Сам же Томенко вважає за краще триматися подалі від так званої «армії», так як відгуки інших членів Митного союзу про його ефективність залишають бажати кращого.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Микола Томенко заявив, що якщо в парламенті є люди, які вважають за краще захищати інтереси іншої країни та іншого президента, і які навіть не вважають українців окремим народом, то їм слід створити власну фракцію і назвати її Фракцією Володимир Путіна «Російський вибір».

При цьому він підкреслив, що неприпустимо, щоб в українському парламенті хтось захищав інтереси іншої держави.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Не існує братніх народів або братніх держав. Є країни, які захищають національні інтереси і країни, які не здатні це робити», – зазначив опозиціонер.

На його думку, Росія належить до перших, тоді як Україна ще не навчилася захищати себе. Тому Томенко вважає, що необхідно перевести всі дискусії про Європейський союз і Митний союз в площину захисту українського народу і країни в цілому.

Читайте також: