fbpx
Політика

Президент продовжує уникати діалогу з депутатами – Карпунцов

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Валерій Карпунцов зазначив, що виступ президента України в парламенті знову був формальним, оскільки народним депутатам в черговий раз не представилася можливість поставити йому свої запитання. Про це повідомила прес-служба партії «УДАР».

 Карпунцов нагадав, що Конституція України чітко зобов’язує президента до діалогу з парламентом. Він підкреслив, що мова йде про публічні, а не кулуарні бесіди.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Проте Янукович продовжує уникати спілкування з депутатами», – зазначив Валерій Карпунцов.

 За його словами, представники опозиції все ще не втратили бажання поспілкуватися з президентом і партією влади, додавши, що у них вже накопичилася досить велика кількість питань до голови держави.

 «У першу чергу нас цікавлять питання свободи слова, прав людини та дотримання соціальних стандартів. Також є питання, що стосуються євроінтеграції», – сказав депутат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Він підкреслив, що вся відповідальність за євроінтеграцію лежить на Януковичі і партії влади. Карпунцов також відзначив, що їх партія проти того, коли під виглядом євроінтеграційних законопроектів приймаються закони, які не мають з цим нічого спільного.

Читайте також: