fbpx
Політика

«Батьківщина»: Їхати на лікування до Німеччини Тимошенко поки не збирається

 Інформація про те, що найближчим часом екс-прем’єр Юлія Тимошенко відправиться на лікування до берлінської клініки Charite, не відповідає дійсності. Про це заявила прес-служба партії «Батьківщина», коментуючи публікації на цю тему в ЗМІ.

 «Жодна операція Юлії Тимошенко ні на 15 вересня, ні на іншу дату не призначалася, про що ще вчора заявив офіційний представник «Шаріте». При цьому німецькі лікарі неодноразово заявляли, що таке оперативне втручання з медичної точки зору є необхідним. Але Юлія Володимирівна не отримувала від української влади жодних пропозицій щодо лікування в Німеччині, відповідно, вона не може погоджуватися чи відмовлятися від такого лікування», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Нагадаємо, напередодні міністр закордонних справ України Леонід Кожара заявив, що ніяких переговорів про направлення Юлії Тимошенко на лікування до Charite міністерство не веде. А сам Леонід Кожара, втім, як і представники опозиції, інформацію про можливе направлення Тимошенко за кордон, дізнався з інтернету.

Читайте також: