fbpx
Право

У ВР прийняли рішення не розглядати закон про секс-меншини

 Сьогодні, 4 вересня, українські політики прийняли рішення відкласти розгляд закону про захист трудових прав сексуальних меншин. Про це повідомив опозиціонер Арсеній Яценюк.

 «Сьогодні у нас відбулася окрема нарада, яка стосувалася даного питання. Я бачу кілька варіантів вирішення даної проблеми. Вирішити дану проблему зможе лише людина з повноваженнями омбудсмена. Вже наступного тижня Валерія Лутковська відвідає Єврокомісію і повідомить про своє бачення, яким саме чином вирішити дану проблему», – заявив політик.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, що законопроект під номером 2342 спрямований на внесення деяких змін до законодавчих актів України, які повинні вплинути на запобігання дискримінації представників сексуальних меншин в Україні. Прийняти даний законопроект потребує саме Європейський Союз.

 Зазначимо, що в Партії Регіонів офіційно заявили, що підтримають всі законопроекти, які допоможуть євроінтеграції України, однак закон про сексуальні меншини підтриманий не буде. У той же час в партії «УДАР» зазначили, що рішення про даний законопроект буде вирішуватися особисто кожним з депутатів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: