fbpx
Політика

Навальний хоче заробити бали на темі боротьби з корупцією – Путін

 Президент Росії Володимир Путін повідомив, що обвинувальний вирок Олексію Навальному ніяк не пов’язаний з бажанням влади «придушити» опозицію. За його словами, в першу чергу тут йдеться про людину, що порушила закон.

«У цій справі є обвинувальні вироки суду. І люди, які отримали обвинувальний вирок, погодилися з ним і навіть відмовилися його оскаржувати», – уточнив російський лідер.

Також він вважає, що Навальний насправді використовує теми боротьби з корупцією лише заради того, щоб заробити собі очки. Як відзначив Путін, для того, щоб боротися з корупцією, необхідно і самому бути кришталево чистим, однак про Навального такого не скажеш.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«У цьому зв’язку у мене, на жаль, є підозра, що це просто спосіб завоювати очки, а не справжнє бажання вирішувати проблеми», – додав він.

Наостанок президент Росії звернув увагу на те, що де б не з’являвся Навальний, завжди з ним виникають якісь проблеми.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«То спирт, кажуть, або спиртовий завод там поцупив, то з лісом якісь проблеми, то у нього виявилися фірми за кордоном, він їх не задекларував», – навів приклади Путін.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: