fbpx
Політика

Віктор Янукович відвідає засідання Партії регіонів для «чоловічої розмови»

Президент України Віктор Янукович у середу, 4 вересня, зустрінеться з представниками Партії регіонів у залі київського кінотеатру «Зоряний».

«Так, така зустріч буде. Це так само, як ми говорили про те, що президент України буде готовий прийти у Верховну Раду», – повідомив народний депутат України від Партії регіонів Володимир Макеєнко в ефірі 5 каналу.

За словами регіонала, на зборах в кінотеатрі «Зоряному» між президентом і провладною партією відбудеться «чоловіча розмова». При цьому народний депутат підкреслив, що інформація про  розкол у лавах Партії регіонів не відповідає дійсності.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«У нас нічого такого у фракції не відбувається», – запевнив Володимир Макеєнко.

Щодо особистих висловлювань, то Макеєнко вважає це нормальним явищем, про яке він вже раніше говорив.

«У нас якщо збирається фракція, то відбуваються деякі такі процеси, і чоловічі розмови – це нормальне явище» , – заявив Володимир Макеєнко.

Нагадаємо, що раніше представники опозиції прогнозували, що в ході 3-ї сесії Верховної Ради України 7- го скликання у провладній Партії регіонів може відбутися розкол з питання інтеграції до Євросоюзу. Вся справа в тому, що частина регіоналів налаштована на те, щоб саботувати процес євроінтеграції України заради подальшої співпраці з Росією.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Раніше повідомлялося, що під час відкриття 3-ої сесії Верховної Ради 7-го скликання президент Віктор Янукович поставив перед народними депутатами два стратегічні завдання: «Пропоную, щоб всі парламентські сили знайшли взаєморозуміння і об’єдналися навколо виконання 2- х завдань: вприйняли перед самітом у Вільнюсі пакет законів, необхідний для євроінтеграції. Друге завдання – модернізація реалізації соціальних і економічних реформ».

За матеріалами: Інтерфакс – Україна  

Читайте також: