fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Потрібно зігратися і підготуватися до Англії», – Коноплянка

Півзахисник «Дніпра» та національної збірної України Євген Коноплянка розповів про підготовку української дружини до матчів відбору чемпіонату світу-2014. Коноплянка зазначив, що футболісти ніколи не приїжджали в розташування збірної з поганим настроєм, навіть коли їх команди програвали в чемпіонаті.

«Завжди раді один одного бачити», – запевнив футболіст.

На питання про те, чи буде матч з Сан-Марино своєрідним «тренуванням» перед битвою проти Англії, Коноплянка відповів: «Це тренування теж буде дуже серйозним, потрібно буде знову відчути один одного, зігратися і підготуватися до матчу з Англією». Він додав, що збірна вже дивилася матч Сан-Марино. За його словами, відеозапис гри збірники переглянули з самого ранку, деякі гравці «трохи дрімали», ледве стрималися, проте все одно додивилися.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Після цього півзахисникові поставили запитання про те, що потрібно зробити збірній, щоб не тільки перемагати, а й забивати побільше.

«Покласти м’ячі у сітку. Я ще раз скажу, що потрібно зігратися і дуже добре підготуватися до цього матчу – вирішується дуже багато», – відповів Коноплянка.

Крім того, вважає футболіст, у Львові теж дуже гарний стадіон і вболівальники, там збірній завжди добре грається.

Коментарі з приводу майбутніх матчів проти Сан-Марино та Англії дав півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Він зазначив, що зараз всі команди навчилися добре оборонятися. Як приклад Ярмоленко привів матчі з Андоррою – 11 осіб у захисті, штовхаються і кидаються під м’яч . Він застеріг, що в матчі з Сан-Марино може бути так само.

«На якій хвилині плануємо забити перший гол? На 7-й хвилині 35-й секунді», – підсумував Ярмоленко.

Нагадаємо, що збірна України проведе матчі з Сан-Марино і Англією 6 і 10 вересня відповідно.

За матеріалами: ua -football.com, championat.com

Читайте також: