fbpx
Політика

Путін направив привітання учасникам і гостям фестивалю «Спаська башта»

Прес- служба Кремля повідомила, що президент Росії Володимир Путін напередодні направив привітання учасникам і гостям міжнародного військово-музичного фестивалю «Спаська башта».

У своєму посланні президент відзначив, що цей захід допомагає виховувати молодь у дусі патріотизму та поваги до рідної історії. У нинішньому році фестиваль проходить вп’яте і не буде присвячений знаменній даті, девізом заходу стало гасло «Відроджуючи традиції, зберігаємо історію».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Відзначу, що у цього унікального міжнародного проекту щаслива творча доля. Він за правом славиться сформованими традиціями, видовищністю і особливою, одухотвореною атмосферою» , – йдеться в повідомленні, яке з’явилося на офіційному сайті глави держави.

Путін зазначив, що фестиваль, який об’єднує кращі військові оркестри, церемоніальні підрозділи, фольклорні колективи з багатьох країн, вже вийшов за рамки культурного життя Москви. З кожним роком він приваблює все більше учасників і глядачів, причому, не тільки з Росії, а й з інших країн, і «щедро дарує своїм гостям яскраві, незабутні враження, радість зустрічі з давніми і вірними друзями та, звичайно, представляє багату, різноманітну, по-справжньому святкову програму».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Путін направив привітання учасникам і гостям фестивалю «Спаська башта» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: