fbpx
Політика

Насіф Хатті: «ЛАД не давала мандата на удар по Сирії»

Прес -секретар глави панарабської організації Насіф Хатті заявив, що Ліга арабських держав "не давала мандата будь-кому на удар по Сирії" і додав, що поки ЛАД обговорює конфлікт у Сирії, сирійські опозиціонери просять схвалити військове втручання в країну.

За словами Хатті , "позиція ЛАД щодо сирійської кризи вписується в рамки поваги міжнародного права" і організація віддає перевагу в цьому питанні покластися на Раду Безпеки ООН як на гаранта міжнародної законності, підкреслив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Турецьке агентство Anadolu, також повідомило, що глави МЗС країн Ліги арабських держав не займаються виробленням якихось правових документів, що дають підстави для нанесення удару по Сирії.

"У рамках зустрічі не йде робота з підготовки резолюції, яка надасть США мандат для нанесення удару по Сирії, проте міністри мають намір закликати Раду безпеки ООН вжити жорстких заходів щодо злочинів, скоєних сирійським режимом" , – повідомляє агентство і зазначає при цьому, що країни – учасниці організації так і не змогли виробити компромісне рішення для дій щодо Дамаска.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: