fbpx
Без категорії

Російські гімнастки виграли командну першість на ЧС в Києві

На чемпіонаті світу з художньої гімнастики, який завершився в Києві, російська збірна знову виграла золото і забезпечила собі перемогу в загальному медальному заліку. За кількістю золотих нагород російські дівчата опинилися на першому місці.

Заключний день ЧС завжди збирає велику кількість глядачів, не став винятком і Київ. Трибуни Палацу спорту в Києві, який вміщує сім тисяч і глядачів, виявилися повністю заповненими – глядачі прийшли помилуватися на красу і граціозність спортсменок.

У складі російської збірної – три чемпіонки лондонської Олімпіади – Ксенія Дудкіна, Анастасія Близнюк, Анастасія Назаренко і ще дві дебютантки – Маргарита Мамун і Яна Кудрявцева, а допомагали поставити композицію хореографи прославленого ансамблю імені Ігоря Моїсеєва.

Як розповіла наставниця гімнасток Ірина Вінер, трохи пізніше буде проведено детальний розбір всіх виступів і в збірній, де не все проходило гладко. Але, незважаючи на нервозність, яка спостерігалася на нинішньому чемпіонаті, російська збірна везе з Києва найбільше нагород, а найголовніше – титул абсолютної чемпіонки в особистій першості.

Російські гімнастки виграли командну першість на ЧС у Києві (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: